Motorscooters

Vespa Sprint 125cc

Prijs:
EUR 4319,-

Omschrijving:

Vespa levert met de Vespa Sprint weer een topmodel af.

Dit model is gebouwd op het type frame dat ook voor de Vespa Primavera gebruikt is. Dit frame wordt gekenmerkt door onder andere een stabielere wegligging en minder vibraties. De Vespa  Sprint heeft, net zoals de Vespa S die met de Vespa LX heeft, een aantal kenmerkende verschillen met de Vespa Primavera. Deze zijn onder andere de speciale koplampvorm, andere velgen, een afwijkende tellerunit, een sportief tweepersoonszadel en meegespoten binnenkappen.

De Vespa Sprint is verkrijgbaar in 125cc in de kleuren: geel, rood, blauw, zwart en wit

 

Vespa Primavera 125 3V

Prijs:
EUR € 4099,-

Omschrijving:

De Vespa Primavera is terug en ontworpen voor  de toekomst. Deze nieuwe Vespa heeft een gestroomlijnde look waarvan de belangrijkste elementen zijn te herleiden naar de Vespa 946. Het onderscheidende kenmerk is het nieuwe frame met een groot aantal nieuwe functies. Meer ruimte tussen het stuur en het zadel én de nieuwe zadelhoogte voor beter contact met de grond. De toegenomen wielbasis en lengte zorgen voor meer stabiliteit. In de  ruimte onder het zadel kan makkelijk een jet-helm opgeborgen worden.

De techniek van de Vespa Primavera is ontwikkeld voor de nieuwe/betere wereld. Met led verlichting ben je ook overdag goed zichtbaar. De Primavera heeft nieuwe eigenschappen waaronder een digitaal dashboard/boorcomputer.

De Vespa Primavera is verkrijgbaar in de volgende kleuren: rood, donkerblauw, lichtblauw, zwart, wit en bruin (goud)

 

Vespa 946

Prijs:
EUR 10232.00

Omschrijving:
Vespa 946
Op de internationale Motorbeurs EICMA te Milaan is de productversie van de Vespa 946 gelanceerd. De Vespa 946 is uniek; modern, strakke lijnen, maar met knipoog naar de historie van Vespa. De naam is afgeleid van het jaartal 1946; het jaartal waarop Vespa zijn eerste model uitbracht. Inspiratie voor de Vespa 946 komt van de eerste Vespa: de MP6. De Vespa 946 heeft net als alle voorgaande modellen één stalen frame als basis, maar deze wordt nu voor het eerst in de geschiedenis van Vespa aangevuld met aluminium elementen. De Vespa 946 zal vanaf het tweede kwartaal van 2013 leverbaar zijn in de Benelux in 125cc ABS uitvoering.
Voor meer informatie over de Vespa 946, kijk op www.vespa946.com

De Vespa 946 is een motorscooter.

Piaggio MP3 YOURBAN Sport 300LT

Prijs:
EUR 7’799.00

Omschrijving:
Motorscooter rijden met autorijbewijs. De Piaggio MP3 YOUrban, de nieuwste uitvoering van de revolutionaire driewielige scooter, is vanaf nu ook leverbaar als sportieve LT 300 Sport. Ook deze versie is te rijden met het normale autorijbewijs B (dat gehaald is voor 19 januari 2013). De MP3 YOUrban 300 LT Sport is wendbaar en snel in het drukke verkeer en spreekt vooral de sportieve, jeugdige doelgroep aan, die prijsstellen op een eigentijdse vormgeving. Kenmerkend verschil is de volledige zwarte afwerking van de Sport. De koffer is optioneel

Piaggio MP3 YOURBAN

Prijs:
EUR 7’619.00

Omschrijving:
Motorscooter rijden met autorijbewijs. De Piaggio yourban is een nieuwe compacte en sportieve uitvoering op basis van de Piaggio MP3. Deze sportieve motorscooter is dankzij de dubbele voorwielen en korte wielbasis zeer wendbaar in het verkeer en biedt optimale stabiliteit en veiligheid.
De Piaggio MP3 LT is een volwaardige motorscooter die mag worden bestuurd door automobilisten met een B-rijbewijs dat gehaald is voor 19 januari 2013. Veda Scooters biedt kopers van de MP3 LT zonder kosten een eendaagse rijtraining aan, die wordt verzorgd door professionele instructeurs onder auspiciën van de KNMV, afdeling rijopleidingen