Aprillia

Aprilia Street 50

 

Omschrijving:
SR 50 STREET
Wanneer u een SR rit maakt, is de stad van jou en ligt hij voor het oprapen. Omdat de SR alles heeft wat je nodig hebt om voor te blijven, plus een schone soepele, zuinige motor blijkt alles afkomstig uit Aprilia’s race ziel.
Als het aankomt op het combineren van sportieve prestaties en stedelijke intelligentie, is de SR in perfecte balans.
De dubbele schijfremmen, de oplopende achterwielophanging, en 13 “” lichtmetalen velgen die stabiliteit en veiligheid onder alle rijomstandigheden bieden.
Zijn slanke lijnen, stijlvolle koplamp en achterlicht, en race-geïnspireerde instrumenten zijn zo dynamisch als je van Aprilia zou verwachten.
De geavanceerde technologie die Aprilia heeft ontwikkeld in jaren van wereldkampioenschap racen is geconcentreerd in deze fantastische 50 cc scooter.
Aprilia weet dat het circuit de meest effectieve arena is voor onderzoek en ontwikkeling, en de SR bewijst dit punt.

Aprilia SR 50

 

Omschrijving:
SR 50: de legende rijdt, en het wordt nog beter. Per jaar! Toen de SR 50 voor het eerst uitkwam, was het al een klasse apart. De “”sport scooter”” categorie is er speciaal voor uitgevonden.

Nu is de SR 50 voorzien van een agressief nieuw ontwerp, geïnspireerd door de RSV Factory, maar er is meer aan de hand dan stijl! De SR 50 is voorzien van talloze technische oplossingen direct afgeleid van Aprilia’s ‘world-beating maxi, om je de top in apparatuur en het hoogste niveau van actieve veiligheid te laten ervaren. Met geavanceerde technologie, een legendarische naam, en gegarandeerde prestaties, is de SR voorbestemd om het Aprilia succesverhaal voort te zetten.