Sym

SYM scooters is één van de grootste gemotoriseerde tweewielerfabrikanten ter wereld met moderne productiefaciliteiten in
onder meer Taiwan, Vietnam en China.

Sinds onze oprichting in 1961 liggen een aantal kernwaarden in ons DNA verankerd. Duurzaamheid, mobiliteit en betrokkenheid.
Duurzaamheid staat voor de zorg voor onze producten en onze leefomgeving.

SYM ontwikkelt mobiliteitsoplossingen waarmee de ‘Quality of life’ verbeterd wordt door aandacht voor veiligheid, milieu en werkomstandigheden. Om dit te kunnen realiseren hebben wij een sterke betrokkenheid met de steeds veranderde markt, de samenleving en de daarbij behorende behoeftes van eindgebruikers en werknemers.
Met deze kernwaarden onderscheidt SYM zich van alle andere tweewielerfabrikanten en het resultaat ziet u terug in de sterke modellenlijn met viertaktmotoren en elektroscooters van SYM.

Onze modellen:

Sym Mio 50I

De SYM Mio 50i past bij iedereen

Prijs: €2398,- incl. rijklaarmaak kosten

De Mio is de best verkochte SYM scooter in Nederland sinds 2004. Onlangs is deze stadsscooter volledig vernieuwd. De Mio 50i is vanaf nu uitgerust met een zuinige injectiemotor wat voor een lager benzineverbruik zorgt. Net als bij het voorgaande model zijn ook nu weer de moderne looks en compacte afmetingen onderscheidende eigenschappen. Daarnaast heeft de Mio 50i voldoende opbergruimte en een comfortabel zadel voor zowel de bestuurder als de passagier. Als ”finishing touch” is elke Mio 50i voorzien van een unieke stickerset. Er bestaat dus geen reden om niet voor de Mio 50i te kiezen.

De SYM Mio 50i is leverbaar in een 25 km/u en 45 km/u versie.

Sym Jet 14

Jet14: Let’s rock’n road!

prijs: €2698,- incl. rijklaarmaak kosten

De stad is van jou met de Jet14 scooter. Deze tour scooter is volledig gericht op rijplezier. Je hebt nog nooit zo ontspannen gereden dankzij het comfortabele zadel en zijn fantastische wendbaarheid. Je zult evenveel van je toerritten genieten als van de files die je achter je laat.

De SYM Jet14 is leverbaar in een 25 km/u en 45 km/u versie.

Sym Fiddle II

Fiddle II

prijs: €1998,- incl rijklaarmaak kosten

Als je de beste en mooiste woon-werkverkeeroplossing voor in de stad wil, moet je voor een Fiddle II scooter gaan. Deze SYM scooter heeft een prachtig en stijlvol design gecombineerd met de modernste technologieën van nu. Ben je op zoek naar een klasse scooter voor dagelijks rijplezier? Dan is de SYM Fiddle II echt iets voor jou!
De SYM Fiddle II is leverbaar in een 25 km/u en 45 km/u versie. Welke kies jij?

Sym Orbit III

Orbit III

prijs: €1848,- incl rijklaarmaak kosten

De Orbit III scooter is de nieuwste versie uit de succesvolle Orbit-reeks. Met zijn stijlvolle, sportieve karakter richt de Orbit III zich op de jongere generatie. Deze SYM scooter heeft een sportieve vormgeving die aangevuld is met stijlvolle graphics en kleuren. De Orbit III is comfortabel en heeft de betrouwbaarheid die je van SYM gewend bent.